Castiga doua lotiuni de protectie solara de la Elmiplant

V-am spus într-un post anterior că este foarte important să avem imagecu noi loțiuni de protecție solară potrivite nevoilor pielii noastre. Pentru că este vară și vrem soare, mare și plajă, anunț primul concurs pe acest blog. Puteți câștiga două loțiuni de la Elmiplant, loțiune de protecție solară SPF 30 (protecție ridicată, 200 ml) și o loțiune tan&protect SPF 20 (protecție medie, 200 ml).

Loțiunea cu SPF 30 este potrivită pentru pielea deschisă la culoare, cu toleranță redusă la soare. Conține vitamina E și complex vegetal bogat în extract de fructe de pădure, cu puternic efect anti-oxidant. Ambele loțiuni sunt îmbogățite cu unt de shea 100% organic, un ingredient care hidratează și protejează pielea de radiațiile UV.

imageA doua loțiune Elmiplant pe care o puteți câștiga este tan&protect. Complexul TAN-BOOST, bazat pe o combinație de ingrediente active naturale, accelerează procesul natural de bronzare și prelungește durata bronzului, oferind pielii un aspect sănătos.

Ce trebuie să faceți ca să câștigați?

Dați like paginii Pastila de Frumusețe pe Facebook, dați like&share acestui post pe Facebook. Câștigătoarea va fi extrasă pe 16 iulie prin random.org. Premiul constă în cele două loțiuni Elmiplant descrise mai sus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un gând despre &8222;Castiga doua lotiuni de protectie solara de la Elmiplant&8221;

  1. Vă rog pe cele care ați dat share acestui articol pe Facebook să lăsați un mesaj aici sau pe Facebook, regula concursului spunea să dați like acestui articol pe Facebook, pe pagina Pastila de Frumusete, se pare că unele dinte voi ați share-uit acest articol iar eu nu vă pot vedea, pentru a desemna câștigătoarea celor două loțiuni am nevoie să știu cine a share-uit acest articol.
    Mulțumesc.

    Apreciază

Lasă un comentariu